Gotovo 50 godina, MA-FRA je sinonim za kvalitet, ali i za savršena rešenja u čišćenju i negi vozila i pristupačne cene.

Kompanija je apsolutni lider u svim sektorima; od organizacionig, preko istraživačkog i proizvodnog do komercijalnog. Komercijalisti stalno osluškuju puls tržišta i sa terena prenose iskustva i zahteve u fabriku tehnolozima, koji, sa druge strane, stvaraju nove formule za nove proizvode, usklađene sa potrebama kupaca, ali i sa principima o zaštiti životne sredine. Potvrda ulaganju i ozbiljnom radu su dobijeni ISO 9001 i ISO 14001 sertifikati za kvalitet i za aktivno očuvanje životne sredine. MA-FRA je poznata i po svom dobro podučenom kadru, koji je, svojim klijentima, uvek na rapolaganju i usluzi.

U asortimanu se nalaze sredstva za profesionalnu i hobi upotrebu, za negu vozila, plovila, industrijskih i poslovnih prostora, plovila, industrijskih i poslovnih prostora.

Korisnici autokozmetike u MA-FRA asortimanu mogu pronaći sredstva za bezkontaktno pranje, sredstva za automatsko pranje, liniju proizvoda za negu unutrašnjosti vozila, kao i proizvoda za čišćenje i negu specijalnih detalja (od hroma, drveta, kože i sl.).

Mašinsko pranje vozila

Ručno pranje vozila

Unutrašnjost vozila

Samouslužne perionice

Čišćenje objekata

Hobi program