MAGINUS je ovlašćeni distributer renomirane nemačke firme WASHTEC. Sa ponosom sarađujemo sa kućom koja je svetski poznata i postoji još od kraja 19. veka. Ona je svetski lider u oblasti pranja vozila, sa najviše iskustva i posebno je poznata po brojnim inovativnim rešenjima.

 

 

 

Lider u sektoru pranja automobila

Sa više od 35.000 uređaja za pranje instaliranih širom sveta, više od dva miliona vozila oprano je svakodnevno sa tehnologijama WashTec, ova firma je bez premca i nezaobilazni lider u automobilskoj industriji. WashTec ima podružnice na glavnim tržištima u Evropi i Sjedinjenim Američkim Državama, Kini a  deluje preko brojnih poslovnih partnera u više od 70 zemalja među kojima je i MAGINUS. Servisna mreža širom regije obuhvata više od 600 tehničara u Evropi i 300 tehničara kod poslovnih partnera.

 

Tradicija kontinuirane inovacije

Kao vodeći svetski tržišni lider i izumitelj uređaja za pranje automobila, Washtec nastavlja s inovacijama u aktivnostima pranja vozila. Od kontinuiranog razvoja opreme do najsavremenijih digitalnih rešenja i novih proizvoda na području pranja, Washtecove inovacije vode se prema potrebama kupaca i operatera.